1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4Deze website is in eerste instantie bedoeld om mijn werk te tonen. Maar ik laat ook zien welke apparatuur ik gebruik, hoe bepaalde dingen tot stand gekomen zijn, ik geef tips and tricks en informatie over alles wat met audio, video, muziek en fotografie te maken heeft en informeer je over de diensten die ik eventueel voor je kan leveren.Sinds mijn jeugd doe ik aan fotografie, maak ik video’s en heb ik als bassist in allerlei soorten bands gespeeld. In de loop der tijd ben ik me ook gaan toeleggen op in eerste instantie analoge- en later ook digitale technieken om foto’s, video en audio te bewerken.
Ik heb dit alles altijd als hobby gezien, maar heb wel altijd geprobeerd het zo professioneel mogelijk aan te pakken en steeds verder door te ontwikkelen. Dat komt ook tot uiting in de apparatuur en hulpmiddelen die ik gebruik en in mijn ogen ook in de eindresultaten.
Zoals op deze website te zien is ben ik niet gespecialiseerd in bepaalde technieken, maar probeer ik juist zo breed mogelijk bezig te zijn. Zo ook met de band waar ik momenteel in speel. We hebben namelijk een heel breed repertoire in diverse stijlen en spelen op allerlei soorten feesten en evenementen. Voor nader informatie verwijs ik naar de website van de band www.tape-that.nl.

Back to top
Onder de naam "RMVE Productions" bied ik mijn diensten aan.
Wil je video- of foto opnames hebben van een feest, eventment, object, bedrijf of wat dan ook, dan ben je bij mijn aan het goede adres. Of het nou 360 graden VR-, drone- of traditionele video of fotografie is, ik heb alle apparatuur, kennis en kunde in huis. Het kan indien gewenst geheel bewerkt in ieder denkbare stijl of anders onbewerkt afgeleverd worden.
Ook voor bijvoorbeeld demo opnames of registraties van een optreden van jouw eigen band of foto- en video bewerkingen van jouw eigen materiaal, voor vakantiefoto's of -video's die je bewerkt wilt hebben of die ene unieke maar mislukte foto die je toch wilt redden of verbeteren kan je contact met mij opnemen. In principe is alles mogelijk op dat gebied.
Ik zie dit nog altijd als hobby en kan daarom mijn vraagprijs veel lager houden wanneer je het door een professional laat doen.
Klik op het kopje FOTO , VIDEO en/of AUDIO voor alle details.

Daarnaast kan mijn band, Tape-That, ingehuurd worden voor alle gelegenheden. Tape-That speelt allerlei soorten muziek, van rock tot disco en van reggae tot salsa. Eén ding is zeker: Waar wij spelen gaat het dak er altijd af!!!
Klik op het kopje MUZIEK of ga rechtstreeks naar de website van Tape That. Zie www.tape-that.nl.

In het verleden ben ik ook vaak ingevallen bij andere bands. Helaas heb ik daar momenteel weinig tijd voor. Maar neem gerust contact met mij op als je een invaller zoek. Wie weet kan ik toch nog een gaatje vinden of kan ik je anders in contact brengen met andere bassisten.

Back to top
Op deze website kan je diverse voorbeelden vinden van wat ik tot nu toe op het gebied van video, foto en muziek gedaan heb.
Onder het kopje MEDIA kan je een aantal van mijn foto's en video's vinden. En Voor nader informatie voor wat betreft de mijn band verwijs ik naar de website www.tape-that.nl.

Back to top
Heb je vragen, wil je meer weten of een boeking plaatsen, neem dan contact met mijn op.
Klik daarvoor op het kopje CONTACT.

Back to top
eXTReMe Tracker